Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hoidot

KASVOHOIDOT

MONTEIL kasvohoidot

MESOperfection

Nuorekkaan ja terveen näköinen iho! Pitkäkestoinen vaikutus, vähentää juonteiden ja ryppyjen muodostumisen.Pehmeä, kiinteän ja täyteläisen tuntuinen iho. Uusinta uutta ihoteknologiaa.NS neulaton mesoterapia , jossa avautuu ihon kosteuskanavat.

Studio MESObar

Monteil studio-laitteella saat ultra-äänen, galvaanisen imeytyksen ja Led-väriterapian samalla kertaa. 

Radiofrekvenssi + Mesoperfection

Tehokas yhdistelmähoito ihosi kiinteyttämiseen.

IS-Clinical Fire and Ice
Poistaa tehokkaasti väsymyksen merkit , pirteää hapotusta ja taattua kosteutta, sopii kaikille ihotyypeille myös raskauden ja imetyksen aikana.Iho on hoidon jälkeen välittömästi edustuskunnossa.Hoito voidaan tehdä kertahoitona tai jopa 6x sarjana.

IS-Clinical kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta kasvoille. Upea tulos yksinkertaisella metodilla.Käsittelyyn menee aikaa noin 45min ja iho vaatii toipumista hoidon jälkeen.Käsittelyä voidaan tehdä kertahoitona tai 3x sarja. Upea hoito esim kaulalle tai decolleteelle, kasvoille. Jokainen alue vaatii oman käsittely ajan.

Filler-Code Dibi-Milano

Volyymikasvohoito, kasvot, kaula decollete.Suositellaan iholle, jossa on eri syistä johtuvia juonteita, ryppyjä ja ihon tyhjyyttä.

Lift- Creator Dibi-Milano

Silkkinen kohotuskasvohoito, kiinteyttää , liftaa, häivyttää turvotusta, sopii herkemmällekkin iholle. kasvot , kaula , decollete.

Calm- Perfection Dibi-Milano

Vahvistava kasvohoito herkälle, herkistyneelle iholle. Vaikuttaja aineina mm. orkidea-uute, mango- ja vehnänalkio-öljy. kasvot, kaula, decollete.

Age Method# Dibi- Milano

Stressaantuneelle, väsyneelle iholle eheyttävä, elvyttävä kasvohoito. Iiris, kehäkukka, rukola, A,E,C,B ja B3 vitamiinit.kasvot , kaula , decollete.

Anti-oksidant magnificant- Virkistyhoito Dibi-Milano

Stressin ja epäsäännöllisten elintapojen uuvuttamalle iholle. Q10-koe entsyymi, astaksantiini, retinoli, karnosiini ja C-vitamiini.Ihana kasvohoito kiireiselle,  kasvot ja kaula.

PLASMA

Plasma energialla voidaan käsitellä kasvojen juonteita, pigmentti värjäytymiä, silmäluomien kiinteytystä, kaksoisleuan kiinteytystä. Käsittelyn jälkeen iho toipuu noin 4-8 päivää . 

 

Ultraäänihoidot

Sonoscrub-ultraäänilaite poistaa epäpuhtaudet iholtasi kivuttomasti ja miellyttävästi. Ihosi näyttää kirkkaalta, tuntuu puhtaalta ja voi hyvin. Sonoscrub-puhdistus voidaan tehdä jopa kahden viikon välein, jos ihossasi on paljon epäpuhtauksia. 

MADE IN JAPAN- HOIDOT

Terveys ja hyvinvointi näkyvät kasvoillasi ja ihollasi kauneutena, kun energiat virtaavat elimistössäsi tasaisesti ja esteettä.

SHIATSU-akupainantaa koko vartalolle, tehdään paksulla Futon-patjalla vaatteen päältä. Varaa mukaasi pehmeä, joustava vaatetus.

PERINTEINEN JAPANILAINEN KASVOHIERONTA- Uutuus

Erittäin rentouttava, kasvojen tukirakennetta kiinteyttävä hieronta kasvoille kaulalle ja decolleteelle.